Politica de Retur și Anulare a Comenzilor pentru GreenBurner.ro

1.1. La GreenBurner.ro, ne dorim ca fiecare client să fie mulțumit de achiziția sa. Dacă totuși nu sunteți complet satisfăcut cu un produs achiziționat de pe site-ul nostru, vă oferim posibilitatea de a returna produsul în conformitate cu politica noastră de retur.

1.2. Produsele pot fi returnate în următoarele condiții: a) Produsul să fie returnat în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. b) Produsul să fie într-o stare perfectă, nefolosit și în ambalajul original, cu toate accesoriile și manualele aferente. c) Produsele personalizate sau fabricate la comandă nu pot fi returnate, cu excepția cazului în care există defecte de fabricație.

1.3. Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne contactați prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții. Vom furniza informații suplimentare și asistență pentru procesul de returnare.

1.4. Costurile de transport pentru returul produselor vor fi suportate de către client, cu excepția cazurilor în care returnarea se face din cauza unui defect de fabricație sau a unei greșeli din partea GreenBurner.ro.

1.5. După primirea produsului returnat și verificarea acestuia, GreenBurner.ro va emite un ramburs sau va efectua o înlocuire în conformitate cu preferințele clientului.

2.1. Dacă doriți să anulați o comandă plasată pe GreenBurner.ro, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Dacă comanda nu a fost încă procesată, vom putea anula comanda și vom emite un ramburs complet al sumei plătite.

2.2. În cazul în care comanda a fost deja procesată și expediată, nu va mai fi posibilă anularea comenzii. În această situație, veți putea returna produsul în conformitate cu politica noastră de retur menționată anterior.

2.3. GreenBurner.ro își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care există indisponibilitatea produsului, informații de preț incorecte sau orice altă situație neprevăzută care ar face imposibilă finalizarea comenzii. În astfel de cazuri, vom contacta clientul pentru a-i oferi soluții alternative sau pentru a returna suma plătită în cazul în care plata a fost deja efectuată.

3.1. Pentru orice întrebări, nelămuriri sau asistență legate de politica noastră de retur și anulare a comenzilor, vă rugăm să ne contactați prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții.

3.2. Suntem aici pentru a vă oferi asistența necesară în orice problemă legată de produsele achiziționate de pe GreenBurner.ro și vă vom ghida în procesul de retur sau anulare a comenzii într-un mod eficient și profesionist.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem dedicați să vă oferim o experiență de cumpărare plăcută și satisfăcătoare pe GreenBurner.ro!