Despre Noi

Firma Green Burner a fost infiintata in ianuarie 2018, avand ca obiect de activitate importul de echipamente pentru arderea peletilor si deseurilor agricole pentru implementarea de solutii inovatoare in domeniul tehnologiei de incalzire, straduindu-ne sa dezvoltam si sa aplicam solutii moderne de economisire a incalzirii. Echipamentele importate pot servi atat la incalzirea halelor industriale, locuintelor rezidentiale, serelor, pensiunilor, hotelurilor, piscinelor, cuptoarelor de   brutarie si a caselor de tip familial, pentru ca oferim echipamente cu puteri cuprinse intre 12KW si 4MW.

Motto-ul nostru este:

Viteza, calitate, profesionalism, sinceritate si respect pentru clientii nostri, partenerilor, angajatilor si societatii.

Obiectivul nostru este de a importa echipamente de cea mai buna calitate disponibile la preturi accesibile. Fiind intr-o continua cautare si „filtrare” am reusit sa identificam si sa colaboram cu succes cu cei mai buni si seriosi producatori de echipamente pe peleti din Poloniasi nu numai.

Ne propunem sa incercam furnizarea unei game cat mai largi de produse pentru a satisface permanent nevoile in crestere ale clientilor nostri, mentinand in acelasi timp o reputatie solida pentru calitatea produsului, seriozitate ,  si serviciu adaptat nevoilor fiecarui client.

Ne mandrim deasemenea cu furnizarea unei mari varietati de produse de inalta calitate catre clienti exact cand si unde doresc ei si am recunoscut intotdeauna importanta de a adapta serviciile noastre la nevoile fiecarui client individual.